TRANSFERS OP MAAT

Wilt u een Meet & Greet luchthaventransfer, een privé-rit van de ene stad naar de andere, of een comfortabel busje met ervaren chauffeur tijdens uw hele reis? JULIO VERNE TRAVEL en haar gespecialiseerde partnerbedrijf TAAP TRANSFERS organiseren personenvervoer op maat in heel Ecuador. Beschikbaar 7 dagen per week, 24 uur per dag, voor aantrekkelijke prijzen. .

VAN A NAAR B

A to B

Geen gedoe met taxi’s naar het busstation en rijen voor buskaartjes. Boek onze enkele reis intercity transfers, met een comfortabele en persoonlijke deur-tot-deur service. Onze professionele chauffeur haalt u op in uw hotel, helpt u met de bagage, en rijdt u naar uw bestemming. Stops onderweg voor een treinrit, marktbezoek of lunch kunnen op aanvraag worden geregeld. Check deze kaart voor de meest populaire routes – maar onze chauffeurs rijden u ook graag naar andere bestemmingen!

MEERDAAGSE SERVICE

transportation service

Privé-vervoer met een kundige en ervaren chauffeur, is de beste manier om door Ecuador te reizen! Het is sneller, veiliger én comfortabeler dan de openbare bus. Het brengt u naar afgelegen plekken waar het openbaar vervoer niet komt. U beslist zelf waar en wanneer een foto stop te maken. Een pauze in te lassen voor een korte wandeling, een koffie of maaltijd in dat leuke restaurantje. Vermijd de stress van zelf autorijden in een land dat u niet kent, en geniet volop van de prachtige landschappen en vergezichten.

LUCHTHAVENTRANSFER

diving ecuador

Maak een ontspannen start van uw reis met onze individuele Meet & Greet luchthaventransfers in Quito, Guayaquil en Cuenca. Meteen nadat u de douane bent gepasseerd en uw bagage van de band heeft gehaald, wordt u in de aankomsthal opgewacht door onze chauffeur, te herkennen aan een bordje met uw naam. Hij heet u welkom, helpt u met de bagage, en rijdt u naar uw hotel. Onderweg geeft hij basisinformatie over de stad en beantwoordt hij uw eerste vragen. Natuurlijk is dezelfde service ook beschikbaar voor de transfer terug naar de luchthaven op de dag van uw vertrek.