MAATWERKREIS

ecuador tailor made

Maatwerkreis

Wij stellen maatwerkreizen samen voor individuele reizigers en groepen die het authentieke Ecuador willen ervaren. Elke reis is uniek en wordt geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Reist u als koppel, alleen, als gezin met kinderen, of in een groep studenten of collega’s? Wij helpen u met de planning en organisatie van een reisroute die perfect aansluit op uw interessen, budget en beschikbare tijd.

Waarom Maatwerk?

Een op maat gemaakt reis heeft tal van voordelen. U verliest geen tijd met het bekijken van hotels, het zoeken naar een betrouwbaar transport, en het organiseren van lokale excursies. Vanaf het moment van aankomst tot aan uw vertrek, is alles geregeld: ontvangst op de luchthaven en transfer naar uw hotel, dagexcursies en privé-transfers met betrouwbare Engelstalige gidsen, en meerdaagse trips naar de mooiste plekken van Ecuador.

Ervaring en assistentie

Wij zijn gevestigd in Ecuador en hebben meer dan 20 jaar ervaring met de organisatie van maatwerkreizen. Onze reisadviseurs hebben een uitgebreide kennis van de natuurgebieden en culturele bezienswaardigheden, en zij helpen u graag om de beste bestemmingen en accommodaties te kiezen. Tijdens uw reis kunt u rekenen op permanente assistentie via ons 24-uurs noodsysteem.

Maatwerk formulier
Dit formulier

 

 

Voorbeeldroutes

Onderstaande voorbeeldreizen zijn bedoeld om u een idee te geven van hoe uw Ecuador reis er uit kan zien. Het zijn niet meer dan voorbeelden, en u bent volledig vrij om uw eigen route te plannen. Via dit formulier kunt u een offerte aanvragen voor een maatwerkreis.

Natuurschatten


ecuador tailor made

19-daagse individuele rondreis met Ecuador’s mooiste natuurschatten: van het primaire regenwoud en het dichte nevelwoud reist u naar de besneeuwde vulkanen van de Andes, en tot slot verkent u de unieke dierenwereld van de Galapagoseilanden. Ontdek Ecuador’s vele verschillende werelden in deze reis!

Andes Klassiek


ecuador tailor made

9-daagse reis langs de highlights van de Andes; koloniaal erfgoed, historische hacienda’s, Duivelsneustrein, Inca ruïnes en kleurrijke markten.

Andes
wandelen & bergbeklimmen

ecuador tailor made

15-daagse reis voor wie Ecuador’s hoogste toppen, de Cotopaxi en de Chimborazo, wil beklimmen. We starten met een acclimatisatie trektocht en de beklimming van een lagere vulkaan, zodat uw lichaam kan wennen aan de grote hoogte, en u de gletsjer-klimtechnieken kunt oefenen.