NATUURCRUISES

De natuur cruises zijn beschikbaar vanaf 4 dagen / 3 nachten tot 15 dagen / 14 nachten. Hoe langer de cruise, hoe meer verschillende eilanden u aandoet. In ons aanbod vindt u motorjachten, zeiljachten, catamarans en cruiseschepen in 4 verschillende categorieën, vanaf klein en basic in de Standard Class, tot uiterst ruim en comfortabel in de Luxury Class. De verschillen tussen deze klassen zitten niet alleen in het type accommodatie, maar ook in het niveau van de gids, de maaltijden en de algehele service aan boord.

STANDARD CRUISES

Voor low-budget reizigers die genoeg hebben aan een eenvoudige accommodatie, zijn de Standard Class boten een goede keuze. Dit zijn kleine motor- en zeiljachten met plaats voor 12 – 16 passagiers. De accommodatie is in kleine 2-persoonshutten met stapelbedden en douche / toilet. Deze cruises worden begeleid door een naturalist guide die basic Engels spreekt.

MID RANGE CRUISES

De mid range categorie telt motor- en zeiljachten met capaciteit voor 14 – 18 passagiers. In vergelijking met de Standard Class, zijn de hutten en gemeenschappelijke ruimten iets groter. De hutten hebben doorgaans twee 1-persoonsbedden of een 2-persoonsbed, eigen douche / toilet, en centrale airconditioning. Op deze cruises is een ervaren Engels sprekende naturalist guide aan boord.

Als u belang hecht aan stabiliteit en comfort, dan raden we een First Class motor camaran of cruise schip aan. Deze boten staan garant voor een stabielere vaart, ruime hutten met comfortabele bedden en een eigen badkamer, en natuurlijk een hoog service niveau. Engelstalige naturalist guides II en III.

De kwaliteit van accommodatie, maaltijden en de algehele service op deze boten is vergelijkbaar met die van een 5-sterren hotel. Deze boten hebben grote en zeer comfortabele kamers en suites, vaak met extra faciliteiten zoals een privé-balkon of jacuzzi. De gidsen op deze boten zijn doorgaans meertalig en hebben een universitaire opleiding