DUIKREIZEN

Het Galapagos Marine Reserve is een topbestemming voor duikers. De onderwaterwereld van de Galapagos herbergt walvishaaien, hamerhaaien, rifvissen, roggen, witpuntrifhaaien, zeeschildpadden, zeevissen, ongewervelden, en vele andere bijzondere soorten.

Duik Condities

Dive Conditions

De live aboard cruises zijn voor gevorderde duikers die ervaring hebben in diep en koud water met sterke stromingen, surges, stroomduiken en rifduiken. Voor beginners met PADI Open Water zijn de eilanden dichtbij Santa Cruz meer geschikt.
Klik hier voor meer details over de duikcondities

Live aboard

Live aboard

Een live aboard cruise is de enige manier om te kunnen duiken bij Darwin en Wolf – de twee absolute highlights voor duikers, met walvishaaien, honderden hamerhaaien, Galapagos haaien, zwartpuntrifhaaien, manta’s, adelaarsroggen, en vele andere soorten. We bieden live aboard cruises aan in drie categorieën, van Standard Class tot First Class.

Daily diving

Daily Diving

De dagduiktours zijn een goede manier om het onderwaterparadijs van de Galapagos te verkennen. Er is een groot aantal duikplekken voor verschillende niveaus (beginners, gevorderden, en zeer ervaren) Ons duikcentrum is uitgerust met moderne duikboten en eerste klas duikuitrusting, en onze PADI divemasters zijn gecertificeerd door het Nationaal Park Galapagos.