GALAPAGOS EILANDEN

Er zijn verschillende manieren om de unieke Galapagos eilandengroep te ontdekken. Eilandencruises, island hopping tours, en natuurlijk duiktours voor reizigers die de spectaculaire onderwaterwereld van de Galapagos willen verkennen. Wij bieden een selectie aan van de beste van al deze opties. Graag helpen we u met de planning van deze once-in-a-lifetime reis, afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget.

CRUISES

cruises ecuador

Komt de observatie van dieren voor u op de eerste plaats, dan is een eilanden cruise de beste optie. Het is de enige manier om op de onbewoonde en meest afgelegen eilanden te komen, waar u een grote verscheidenheid aan endemische diersoorten kunt zien. ´s Nachts overbrugt u de dikwijls lange afstanden tussen de eilanden, en elke dag doet u twee verschillende bezoekersplaatsen aan. De excursies bestaan uit wandelingen, wildlife observatie, fotografie, snorkelen, zwemmen en relaxen.


ISLAND HOPPING

land tours

De island hopping tours gaan naar de bewoonde eilanden Santa Cruz, Isabela en San Cristobal. U overnacht in hotels en maakt excursies met wandelingen, wildlife observatie, fotografie en snorkelen. Het basisprogramma kan worden uitgebreid met dagtrips naar een onbewoond eiland. Ook een actieve tour met kajakvaren en fietsen is mogelijk. De island hopping tours zijn een goed alternatief voor budgetreizigers en voor wie liever niet te veel tijd op zee doorbrengt.


DUIKEN

diving ecuador

Het Galapagos Marine Reservaat is een top-duikbestemming. Territorium van hamerhaaien, witpuntrifhaaien, roggen, rifvissen, zeeschildpadden, zeepalingen en vele andere bijzondere soorten. De beste optie voor duikfanaten is een live aboard cruise naar de wateren rond de afgelegen eilandjes Darwin en Wolf – de absolute highlights op duikgebied! Daarnaast bieden we dagduiktours aan vanaf het centrale eiland Santa Cruz, naar goede duiklocaties op relatief korte afstand.