WANDELEN

Ancestors Trail

 

 

ANCESTOR´S TRAIL

Mooie dagwandeling in de Andes hooglanden nabij Riobamba. Geniet van prachtige landschappen en leer over de leefwijze van de plattelandsbewoners.

Meer Details...

Polylepis Hike

 

 

POLYLEPIS HIKE

Deze dagwandeling aan de voet van de Chimborazo is een goede keus om te acclimatiseren voor een meerdaagse trektocht of een beklimming. Bij helder weer heeft u prachtig zicht op de Chimborazo, Ecuador’s hoogste vulkaan.

Meer Details...

Vicuña Trek

 

 

VICUÑA TREK

Tweedaagse trektocht waarbij u van oost naar west de pas tussen de vulkanen Chimborazo en Carihuairazo oversteekt. Geniet van het prachtige paramo landschap met uitzicht op de besneeuwde toppen.

Meer Details...

Quilotoa Loop

 

QUILOTOA LOOP

De Quilotoa Loop biedt een prachtig inkijkje in het plattelandsleven op de Andes. In Indiaanse en mestizo dorpjes zien we boeren aan het werk, en we wandelen door een uniek landschap met diepe canyons, paramo hooglanden en besneeuwde vulkanen. Deze trek eindigt bij Quilotoa, een van ‘s werelds meest indrukwekkende kratermeren. We overnachten in gezellige lodges met behaaglijke houtkachels – een ideale tocht voor wie niet van kamperen houdt.

Meer Details...

Inca Trail

 

INCA TRAIL

De Inca’s legden een omvangrijk wegennetwerk aan dat Quito, in het noorden van het Inca-rijk, verbond met Talca (ten zuiden van Santiago in Chili). Eén van deze eeuwenoude Inca paden ligt in het zuidelijk deel van de Chimborazo provincie. Via paramo hoogvlaktes, geïsoleerde Indiaanse gemeenschappen en langs prachtige bergmeren wandelen we naar de Ingapirca ruïnes.

Meer Details...

Altar trek

 

ALTAR TREK

El Altar (5319 m.) is één van Ecuador’s meest spectaculaire bergen. De Inca’s noemden hem Capac Urcu – de ultieme berg. Lang geleden was El Altar de hoogste berg van Ecuador en volgens sommige studies zelfs de hoogste ter wereld. Bij een uitzonderlijk zware uitbarsting werd de vulkaankegel volledig weggeblazen, resulterend in negen besneeuwde toppen die in hoefijzervorm rondom een enorm kratermeer liggen. El Altar ligt in het Nationaal Park Sangay, leefgebied van de brilbeer, de condor, de Andesmeeuw, het witstaarthert en de vos.

Meer Details...

Vulkanencircuit

 

VULKANENCIRCUIT

Vierdaagse trektocht aan de zuidkant van Ecuador’s Laan der Vulkanen, met spectaculaire landschappen. Bij helder weer biedt deze route schitterend zicht op de besneeuwde vijfduizenders.

Meer Details...