ANDES HOOGLANDEN

FIETSEN

De centrale hooglanden bieden prachtige fietsroutes voor alle niveaus. Laat uw adrenaline stromen bij de spectaculaire afdaling vanaf de vulkaan Chimborazo, geniet van het overweldigende landschap in de Hidden Valleys, of maak de fantastische afdaling van de Andes naar de Amazone.

WANDELEN

Ons aanbod voor wandelaars gaat van eenvoudige dagwandelingen tot uitdagende 4-daagse kampeertrektochten. Trek uw bergschoenen aan en wandel mee naar de mooste plekken van de Andes: smaragdgroene kratermeren, eeuwenoude wandelpaden, traditionele gemeenschappen en besneeuwde vulkanen.

BERGBEKLIMMEN

Het beklimmen van een van de besneeuwde toppen in de beroemde Laan der Vulkanen, is een onvergetelijke ervaring. Er zijn gletsjertochten voor zowel beginners als voor gevorderde bergbeklimmers, met ervaren berggidsen en een eerste klas klimuitrusting.

SIGHTSEEING

Geniet van de prachtige landschappen, leer over de geschiedenis en lokale culturen, en maak kennis met de lokale keuken tijdens onze sightseeing tours. We reizen op basis van privé-vervoer met een ervaren gids-chauffeur – een comfortabele manier om de Andes te verkennen voor een of meerdere dagen. De meeste trips starten en eindigen in Riobamba, maar connecties met andere steden zijn ook mogelijk.