JUNGLE LODGES

Voor wie de enorme biodiversiteit van het Amazone regenwoud wil ontdekken, is een jungle lodge tour de beste optie. Deze lodges liggen diep in de jungle, omringd door primair regenwoud, en zijn de basis voor wandelingen, kanotochten, birdwatching, observatie van dieren, en culturele ervaringen. Onze accommodaties variëren van toeristenklasse tot zeer comfortabele eerste klas lodges.

Mid Range Cruises

NICKY LODGE

Deze toeristenklasse lodge ligt in het Cuyabeno Wild Resevaat, een vloedbos met een grote rijkdom aan flora en fauna. Cuyabeno is het territorium van piranha’s, rivierdolfijnen, kaaimannen, anaconda’s, apen, tapirs en veel vogelsoorten, waaronder de eigenaardige hoatzin.
De lodge heeft capaciteit voor 32 personen in eenpersoons, tweepersoons en driepersoonskamers, elk met eigen douche / toilet (warmwaterdouches). Er is een eetzaal en een in traditionele stijl gebouwde bar. Zonnepanelen zorgen voor elektriciteit zodat u ‘s avonds uw batterijen kunt opladen.

4- & 5-daagse tour

Mid Range Cruises

SANI LODGE

Deze Tourist Superior class lodge is een gemeenschapsproject van de Quichua inwoners van Sani Isla. De lodge ligt aan het mysterieuze Challuacocha meer, precies tussen het Cuyabeno Reservaat en het Nationaal Park Yasuni in. Het regenwoud rond de lodge telt 565 vogelsoorten, 13 zoogdiersoorten, waaronder de wollige chorongo aap, meer dan 100 amfibiesoorten, en 83 reptielsoorten, onder meer de zwarte kaaiman.
In Sani Lodge overnacht u in comfortabele cabaña´s (totale capaciteit 38 gasten) met eigen badkamer en warmwaterdouches. Voor de avontuurlijke reizigers is het ook mogelijk om in tenten te slapen op de kampeerplaats op 2 uur peddelen vanaf de lodge. De lodge heeft een openlucht restaurant en lounge.

4 dagen - 3 nachten

Mid Range Cruises

NAPO WILDLIFE CENTER

Exclusieve en luxe ecolodge, gebouwd en beheerd door de Quichua gemeenschap van Añangu. Deze lodge ligt aan het Añangacocha Lake, dichtbij de twee meest toegankelijke papegaaien clay licks van Ecuador. De 36 m. hoge observatietoren is een uitstekende plek voor birdwatching. In dit gebied kunt u onder meer reuzenotters, verschillende soorten apen – waaronder de endemische goudmanteltamarin – en felgekleurde insecten zien. Gasten worden ondergebracht in 16 ruime en luxueuze cabins, voorzien van badkamer met warmwaterdouche, privé-balkon, en elektriciteit opgewekt uit zonnepanelen. De lodge heeft een grote eetzaal, bar, bibliotheek, en een observatietoren.

4 dagen - 3 nachten