• Image 01
 • Image 01
 • Image 01
 • Image 01
 • Image 01
 • Image 01
 • Image 01

Ecuador, de meest diverse bestemming van Zuid-Amerika

Ecuador scoort verrassend hoog in ’s werelds top 10 van landen met de hoogste biodiversiteit. Dit kleine land op de evenaar biedt een enorme natuurlijke, geografische én culturele verscheidenheid. Van de regenwouden in het Amazone-bekken en de besneeuwde vulkanen in het Andes-gebergte, tot de zandstranden van de Pacific Coast en de unieke dierenwereld van de Galapagoseilanden. Ontdek dit prachtige land in een individuele maatwerkreis.

galapagos
Galapagos

GALAPAGOS

Een reis naar de Galapagos Archipel is de droom van elke natuurliefhebber. Op de Betoverde Eilanden, waar Charles Darwin zijn evolutietheorie ontwikkelde, hebben de dieren geen natuurlijke vijanden en hierdoor vertonen ze geen vluchtgedrag. Snorkel met zeeleeuwen, bewonder de reuzenschildpadden in hun natuurlijke leefomgeving, en zwem met de meest noordelijke pinguïns ter wereld. Wandel door het indrukwekkende vulkanische landschap van lavarotsen, en wees getuige van een bijzonder hoofdstuk uit de natuurgeschiedenis.

Meer details...

Andean Highlands
Andes Highlands

ANDES HOOGLANDEN

Het imposante Andes-gebergte - de langste bergketen ter wereld – vormt Ecuador´s ruggengraat. Reis door de Volcano Avenue per auto of per trein om de besneeuwde, soms nog actieve vulkanen te bewonderen, en verblijf in historische hacienda’s. Voor outdoor liefhebbers is er een groot aanbod aan wandelingen, trektochten, fietstochten, en vulkaanbeklimmingen. La Sierra is ook in cultureel opzicht interessant: het koloniale erfgoed, kleurrijke markten en traditionele kunstwerken, Inca ruïnes, en homestay in Indiaanse gastgezinnen.

Meer details...

Amazon Rainforest
Amazon Rainforest

AMAZONE REGENWOUD

Het Amazone-regenwoud is een biodiversiteitshotspot met een ongelooflijke hoeveelheid aan dieren- en plantensoorten. Dit is het territorium van exotische vogels, felgekleurde kikkers, bizarre insekten, brulapen, rivierdolfijnen en reuzenotters. De Amazone jungle lodges zijn de uitvalsbasis voor activiteiten als wandelingen, birdwatching, kanovaren en raften. Of kies een culturele tour, om kennis te maken met de eeuwenoude tradities van de Indiaanse bewoners van het regenwoud.

Meer details...

Costa
Pacific Coast

PACIFIC COAST

De kust van Ecuador bestaat uit witte zandstraden, rotsachtige kliffen en traditionele vissersdorpen. Er zijn prachtige mangroven, leefgebied van dolfijnen en exotische vogels. Whalewatching is mogelijk van juni tot september. Het warme water van de Stille Oceaan leent zich goed voor activiteiten als surfen, snorkelen en duiken. Proef Ecuador´s heerlijke zeegerechten, bezoek de archeologische resten van de oude Valdivia cultuur, en verblijf in een relaxed beach resort.

Meer details...

 

BEVESTIGDE VERTREKDATA

januari 2018


Als u mee wilt met een van deze tours, stuur ons dan een e-mail
U kunt onze trektochten, fietstochten en jungletochten met minimaal 2 personen ook op andere dagen starten. Onze klimtochten starten op elke willekeurige dag, ook met 1 persoon.

REISGENOOT GEZOCHT

basic GalapagosReist u alleen en bent u op zoek bent naar reisgenoten voor een van onze tours? Stuur ons een e-mail

WE ARE HIGHLY RECOMMENDED BY

 • Footprint Handbook
  Footprint Ecuador Handbook
 • Rough Guide
  Rough Guide
 • Elmar Reishandboek
  Elmar Reishandboek
 • Lonely Planet
  Lonely Planet
 • Moon handbooks
  Moon Handbook
 • Michael Müller
  Michael Müller
 • Reise know how
  Reise know how
 • Footprint Southamerican
  Footprint South American

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses

JULIO VERNE TRAVEL CIA. LTDA.

cruises ecuadorDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Skype: julio.verne.travel
telefoon: 593-(0)3-296 3436 
cellulair: 593-(0)99-416 7350
Whatsapp: +593 99 416 7350
youtube